CarID Nieuwsarchief Nieuwsarchief Twitter Volg ons op Twitter Facebook Like ons op Facebook

CarID

CarID

CarID is dé marketing tool om uw bedrijfsvoorraad aan occasions aan te bieden op het internet. Doordat er maar een paar handelingen nodig zijn om dit te kunnen realiseren blijven de lijnen erg kort en is het gebruiksvriendelijk.

Het internet is een platform waar snelheid en informatie voorop staat. Door middel van de applicatie van CarID bepaalt u de informatie stroom die u zichtbaar wilt hebben op het internet (in dit geval een Twitter account). U bent niet gebonden aan limieten of aan een overvloed van informatie die u niet belangrijk vindt. U bepaalt dus wat u uw bezoekers wilt presenteren.

Veel bedrijven bieden steeds vaker hun auto’s te koop aan via internetbedrijven of via kranten. CarID biedt u de kans om via een eenvoudige module de auto’s te plaatsen op Twitter.

Daarnaast is het mogelijk om via een CarID applicatie uw twitterlinks te koppelen en integreren aan uw website, zodat u uw klanten nog beter inzage kan geven in uw bedrijfsvoorraad. Doordat u de invoer van uw bedrijfsvoorraad op 1 centrale plaats houdt en CarID hier de gegevens van ophaalt hoeft u niet in te loggen op bijvoorbeeld uw website om daar ook uw gegevens neer te zetten.

Twitter

Twitter is een medium wat zich de laatste jaren razendsnel ontwikkeld heeft. U kunt hier andere twitteraars mee volgen. Het voordeel van Twitter is dat de laatste update altijd bij de persoon zichtbaar is.

Voor de actuele gegevens van een bedrijf zult u anders elke keer naar de website van het bedrijf toe moeten surfen om de laatste informatie op te halen. Een nieuwsbrief biedt ook niet altijd uitkomst omdat deze mailingen nog wel eens in een spamfilter verdwijnen. Met Twitter heeft u dit niet en u kunt altijd uw bezoekers bereiken.